2017. aug 11.

Kreatív megoldás a táblafesték otthonra

írta: Mosdófelújítás
Kreatív megoldás a táblafesték otthonra

Az iskolakezdésre való felkészülés kicsiknek és a nagyobb gyerekeknek is élmény lehet ha szabadon rajzolhatnak a falra. Ebben segít a praktikus táblafesték amivel könnyedén alakíthatunk ki olyan falrészeket amit azután kreatívan rajzolhatnak tele a gyerekek. Ehhez adunk most néhány tippet és ötletet:  

Mutatjuk lépésről lépésre az interaktív fal készítését: 

1. Lépés - Kimérés, Kiragasztás 
Döntsd el, mekkora legyen a fal mérete, és jelöld ki a helyét. Mi egy 1,5 méter és 200 cm magas területet jelöltünk ki vízmérték segítségével. Az éles vonalak elérésnek érdekében, a kijelölés mellett 1mm-el festőragasztószalgot helyeztünk el.

2. lépés - Festés 
Három rétegben vidd fel a Skolatex táblafestéket a kijelölt fal felületére.

3. lépés - Berendezés 
Most pedig jön az a rész, ahol igazán kiélhetitek kreativitásotokat. Gondolatban elképzeltük, hogy mivel is lehetne dekorálni a falat, mely nem csak dekorációs elemenként, de maximálisan praktikus eszközként is szolgál.
Az elrendezést teszteld a földön, mielőtt az eszközöket a falhoz rögzíted, hogy biztosan jól mutasson!

A falra képkereteket, polcot és papírhengert illesztettünk. A polchoz lemezt használtunk, melyet Trinát Zománcfestékkel festettünk le. A képkereteket, pedig törtfehér Trinát festék spray-vel fújtunk le. Csipeszekkel rögzítettünk filceket és tollakat, hogy ezek a fontos eszközök is mindig kéznél legyenek.

4.lépés - Fal feliratozás 
Ezek után, pedig jöhetnek az inspiráló, motiváló feliratokat, hogy még nagyobb lelkesedéssel tudjátok a feladataitokat elvégezni. 

Szólj hozzá

táblafesték Trilak iskolai mosdófelújítás