2018. okt 05.

Újdonságok a Mofém életében - innovatív termékek, friss arculat

írta: Mosdófelújítás
Újdonságok a Mofém életében - innovatív termékek, friss arculat

Bár több mint 118 éves, a MOFÉM mégis fiatalos lendülettel halad előre 2018-ban is. A közkedvelt magyar márka idén számos újítással, innovatív termékkel és arculatfrissítéssel lepte meg vásárlóit, ám közben arra is odafigyelt, hogy sikereit megossza a rászorulókkal.

 

Hazánk kedvelt és patinás márkája, a fürdőszobai és konyhai felszereléseket, valamint víz-, gáz- és fűtésszerelvényeket gyártó MOFÉM ebben az évben is számos újdonsággal lepte meg vásárlóit.

A legláványosabb mind közül, hogy a több mint százéves brand ezen a nyáron olyan friss és modern arculatot öltött magára, amely a hagyományokat tisztelve megőrzi a márka klasszikus motívumait, de frissességével a fiatal generációk ízlését is képes megnyerni, és illeszkedik a kor letisztult, nemes egyszerűségre és harmoniára törekvő design trendjeihez.

 

Ajándék MOFÉM termékekkel újultak meg az iskolai mosdók

 

A termékfejlesztés mellett a MOFÉM figyelmet fordított arra, hogy ne csak a mindennapokban használatos termékek gyártójaként, hanem önkéntes segítőként is részt vegyen a magyar családok életében. A hagyományokhoz híven a márka idén szintén együttműködött az Iskolamosdó Felújítás Programmal, és csaptelepekkel, piszoáröblítőkkel, szelepekkel és számos más fürdőszobai felszereléssel támogatott négy hátrányos helyzetű vidéki kisiskolát abban, hogy újjá varázsolhassa korszerűtlen vizesblokkjait. A márka gyártója 2015 óta minden évben örömmel tesz eleget a Program felkérésének, és büszke rá, hogy termékeivel hozzájárulhat, hogy kisdiákok százai ne csak higiénikus, de szép és modern körülmények között tisztálkodhassanak.

Új csaptelep családok: Zenit és Bridge

 

A MOFÉM a tőle megszokott innovatív szemlélethez hűen nem csupán a márka külső jegyeinek látványos megújítására fordított nagy gondot ebben az évben, hanem új termékek fejlesztésére. Két olyan csaptelep család is felkerült ennek eredményként a gyártó fürdőszobai és konyhai termékpalettájára, amelyek megjelenésükben és műszaki megoldásaikban is egyaránt előremutatóak, és minden tekintetben megfelelnek a kor igényeinek. A megbízható minőséget és tartósságot képviselő Zenit és Bridge csaptelep családok tökéletesen kiszolgálják a 21. századi családok életmódját, egyszerűen, praktikusan kezelhetőek, és természetesen minden porcikájukban igazi, magyar MOFÉM termékek, amelyek nem csak hasznosak, de szerethetőek is.

 

A két csaptelepcsalád közül a Zenit a felső kategóriába vezeti át a fogyasztókat. A MOFÉM gyakorlatilag valamennyi felhasználási területet lefedi ezzel a márkával, hiszen a kádtöltő és zuhany modul, valamint a falra szerelhető zuhanyrendszer (amelyet elláttak véletlen forrázás ellen óvó hidegérintés-rendszerrel és hőmérsékletstoppal is) éppen úgy tagja a Zenit családnak, mint a manapság gyártott mosdótálak és konyhai mosogató kagylók igen változatos méret- és formaválasztékához igazodó magasított mosdó- és mosogató csaptelepek.

zenit_magasitott_mosdo_150-1951-01.jpg

 

A Bridge család a belépő szintű csaptelepek választékát bővíti. A kitűnő ár/érték arányú, megbízható és tartós darabok műszaki tartalmukban megegyeznek a felső kategóriás Zenittel, az eltérés csupán a méretezésükben és formavilágágukban lelhető fel.

 

bridge_mosdo_m18_150-1801-00_kis.jpeg

Szólj hozzá

mofém Iskolamosdófelújítási Program megújult mofém arculat zenit mosdó bridge mosdó